Operationeel medewerker klimarent

Klimarent is specialist in het oplossen van tijdelijke klimaatbeheersproblemen. Ruime ervaring en expertise vormen in combinatie met verhuur van hoogwaardige, specialistische apparatuur de basis voor optimaal renderende totaaloplossingen. Klimarent biedt een totaaloplossing. Van advies tot en met verhuur, levering en onderhoud, waarbij gebruik wordt gemaakt van goed onderhouden, professionele apparatuur.

Op 1 december 2015 is Klimarent overgenomen door Carrier Airconditioning Benelux BV, en daarmee onderdeel geworden van United Technologies Corporation (UTC). UTC levert wereldwijd hoogtechnologische producten en diensten, variërend van vliegtuigmotoren tot beveiligingsoplossingen. Naast Carrier zijn in Nederland Otis en Chubb Fire & Security onderdeel van UTC. Wij zijn momenteel op zoek naar een

Operationeel medewerker
(fulltime, man/vrouw)

Carrier vacatures

De Operationeel Medewerker is verantwoordelijk voor het zelfstandig plaatsen, onderhouden en demonteren van ons huurmaterieel bij klanten. Natuurlijk verzorg je tijdige en correcte plaatsing van huurmaterieel bij klanten en zorg je ervoor dat het juiste materieel wordt ingezet om de werkzaamheden bij de klant uit te voeren. Verder zorg je ervoor dat tussentijdse controles en metingen, evenals tijdig en correct onderhoud van huurmaterieel uitgevoerd wordt en voor juiste vastlegging van uitgevoerde werkzaamheden. Je zorgt er ook voor dat machines en hulpmiddelen tijdig en correct worden schoongemaakt. Tot slot los je storingen op van huurmaterieel op locatie, denk en werk je mee aan technische aanpassingen aan materieel om storingen structureel te verminderen en om de commerciële inzetbaarheid van ons materieel te verbeteren.

Pompfontijne biedt met een enthousiast en professioneel team van experts op het gebied van pompen en pompsystemen, tijdelijke oplossingen in een breed scala van marktsegmenten, zoals de grond- weg- en waterbouw, riool,- en gemalen, overheid industrie, bronbemalingsmarkt etc.

Wat zoeken wij?

Je beschikt over MBO+ werk en denkniveau, bent dienstverlenend en hebt affiniteit met techniek. Onze producten spreken jou aan en je bent bereid een intern opleidingstraject te volgen om alles te leren over ons huurmaterieel en de toepassingsmogelijkheden. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, houdt overzicht en kan goed zelfstandig en samen met collega’s werken om goed de dienstverlening te kunnen uitvoeren bij onze klanten. Tot slot beschik je over goede communicatieve (mondelinge) vaardigheden, ben je flexibel en zelfstandig en in het bezit van een rijbewijs (B).

Interesse?

Klimarent is onderdeel van Carrier Rental Systems BV dat onderdeel is van het Amerikaanse UTC (United Technologies Corporation) BuildingJobs verzorgt voor Carrier en Klimarent het werving en selectietraject. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rik Bruning; rik@buildingjobs.nl of 0161-295 765. 

Klik hier om te solliciteren op deze vacature