Carrier deelt kennis tijdens VSK

09-01-2018

Kennis delen zit in onze genen en vergroot de kans op succes, daarom nemen wij deel aan VSK in 2018. Met de veranderende markt en steeds slimmere technologische ontwikkelingen sluit Carrier perfect aan bij het beursthema: “Ons vak wordt steeds slimmer”.  Deze tweejaarlijkse beurs voor de gehele installatiebranche zal van 6 februari tot 9 februari plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tijdens deze vier dagen durende beurs delen wij onder andere onze kennis over klimaatsystemen en totaaloplossingen, want daar is meer voor nodig dan alleen technologie.  Zoals bijvoorbeeld over het Variabel Water Flow systeem, een bijzonder systeem waarbij water als warmteoverdragend medium wordt gebruikt, en HFO R1234ze(E),  een koudemiddel zonder effect op de ozonlaag en bijna nul invloed op de opwarming van de aarde.

Naast kennisdeling kunnen de bezoekers op onze stand ervaring opdoen met onze nieuwe online VWF configurator, laten wij zien hoe slim bewaking op afstand geregeld kan worden en maakt u kennis met Klimarent die de huur van klimaatsystemen, op zeer korte termijn, mogelijk maakt.

Beurs: dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2018
Openingstijden:  10:00 uur tot 18:00 uur, donderdag van 10:00 uur tot 20:30 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht - standnr: 11.C010

Gratis registreren via:www.whatsonyourmind.nl

Via whatonyourmind.nl kunt u zich gratis registreren voor een bezoek aan onze stand. Laat dan direct even weten wat úw uitdagingen zijn, zodat onze experts voor u klaar staan om u te helpen deze uitdagingen te realiseren.  Dat ziet u direct terug in ons programma, met zelfs een aanvullend programma afgestemd op úw expertise. Wij spreken u graag op VSK!