Carrier Industrie logo_website


Wat zijn uw doelstellingen ten aanzien van CO2 neutraal zijn binnen uw industrie?

Carrier biedt specifieke HVAC toepassingen voor elke vorm van industrie. Daarbij letten we niet alleen op binnenklimaat doelstellingen. Wij vinden dat CO2 reductie en het benutten van restwarmte essentiële componenten zijn van een HVAC toepassing. Wees voorbereid op een toekomst waarin de duurzame inzet van koudemiddelen centraal staat. Waarbij energiebesparing geen bijzonderheid maar de norm is. Onze Carrier experts zien uitdaging in het creëren van toekomstbestendige HVAC toepassingen, waarbij onze klant optimaal geniet van gemak, comfort en besparing. 

 
 HFO_website2

*Video 30KAV


Elke HVAC oplossing binnen de industrie is er een op maat. Dat weten wij als geen ander. Graag praten we met u verder. Aan de hand van uw doelstellingen en vraagstukken die specifiek zijn binnen uw industrie. Onze Carrier experts  binnen de HVAC industriemarkt staan voor u klaar! 

 Arjen Best
Accountmanager 

M: arjen.best@carrier.com   
T:  06 22 93 14 62 

  Afbeelding Smart cities

AquaForce®, diverse verwarmingstoepassingen

De Carrier AquaForce 61XWHZE warmtepompen kunnen zowel natuurlijke en afvalwarmtebronnen gebruiken voor het verzorgen van duurzame energieoplossingen voor diverse verwarmingstoepassingen. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, bieden AquaForce 61XWHZE warmtepompen een meer duurzame energieoplossing aan smart cities. Hoe dit in zijn werk gaat, leggen wij u uit in deze video.

 


Carrier beschikt over een professionele service organisatie. Het aanschaffen van een installatie is de eerste stap, een optimale beheersing van die installatie is een tweede. Ook bij die tweede stap helpen we u graag. Het beheren van onze installaties, daar zijn we goed in. Wij zijn 24/7 bereikbaar: telefonisch, per chat, op locatie en altijd via afstandsbewaking op de achtergrond. 

Wilt u meer weten over Service? Klik dan hierBekijk onze referentieprojecten voor de Industrie:

  Refresco refentie Akzo Nobelreferentie  
  NUON referentie