Ontwikkelingen

Ontwikkeling header Carrier Airconditioning

Informatie ontwikkeling

Sinds Willis Carrier het allereerste moderne airconditioningsysteem ontwikkelde in 1902, is Carrier een referentie gebleven op het vlak van milieuverantwoordelijkheid. Vandaag blijft Carrier de internationale markten ondersteunen om aan de nieuwe niet-ozonafbrekende vereisten te voldoen zonder de volgende stap in de evolutie van de koudemiddelen uit het oog te verliezen.
Net zoals vroeger streeft Carrier ernaar om producten en technologieën in te zetten die de gevolgen voor het milieu tot een minimum beperken, maar toch ook voldoen aan de behoeften van de klanten. Carrier zal steeds de juiste koudemiddel-oplossing aanbieden voor elke toepassing, maar elke toepassing zal niet noodzakelijk dezelfde koudemiddel-oplossing gebruiken.

HFO

Nieuwe generatie koudemiddelen bij schroefcompressorunits. Carrier is klaar om een reeks nieuwe op maat gemaakte oplossingen aan te bieden waarbij een koudemiddel zonder effect op de ozonlaag en met bijna geen GWP wordt gebruikt.

EcoDesign

Belangrijk voor elk klimaat systeem is dat het op een correcte manier behandelde frisse lucht levert aan de gebruikers van een gebouw, waardoor de kwaliteit van de binnenlucht verbetert.

F-gassenverordening

In de nieuwe F-gassenverordening zijn diverse belangrijke maatregelen getroffen.

R22 strategie

Vanaf 2015 wordt R22 definitief uit gefaseerd en is het niet meer toegestaan om R22 installaties voor service en onderhoudswerkzaamheden te gebruiken.

Neem contact op

Carrier is van mening dat haar industrieel leiderschap ook op milieugebied leiderschap vereist. In feite is milieubewustzijn een van de kernwaarden van het concern. Wij werken continu aan de verbetering van milieuprestaties van onze producten, diensten, activiteiten en cultuur op weg naar een duurzame samenleving.

Op naturalleader.com geeft Carrier alle informatie over deze voor het concern belangrijke aspecten van verantwoord ondernemerschap.

Carrier is lid van Kennisplatform Duurzaam Gebouwd en is LEED AP en BREEAM geaccrediteerd.

 
 
 

Sustainability Brochure
Download de nieuwe brochure