Over Carrier

Over Carrier Airconditioning Header

Carrier is wereldleider op het gebied van geavanceerde verwarmings-, airconditioning- en koeloplossingen. De experts van Carrier bieden duurzame oplossingen door levering van energie-efficiënte producten, regelsystemen voor gebouwen en energiediensten aan klanten in de utiliteitsbouw en klanten in de detailhandel, catering en de transportsector. Carrier werd opgericht door de uitvinder van de moderne airconditioning. Het bedrijf verbetert ons leefmilieu door technologische innovatie en milieuverantwoord ondernemen. Carrier is een onderdeel van United Technologies Corp., een toonaangevende leverancier aan de lucht- en ruimtevaartsector en de bouwsector wereldwijd.

Achtergrond

WillisInnovatie en ambitie vanaf het begin > 

Carrier en UTC

UTCCarrier en United Technologies Corporation (UTC) >

Carrier Airconditioning

CABVHet logische vervolg op een succesverhaal >

Onderzoek

researchResearch en productontwikkeling >

Duurzaamheid en milieu

duurzaamCarrier werkt al jaren actief aan duurzame oplossingen

Lid van de DHPA

 

Carrier is officieel lid van de Dutch Heat Pump Association (DHPA). De DHPA is de brancheorganisatie voor fabrikanten en importeurs van warmtepompen in de woningbouw en utiliteit.

De DHPA draagt bij aan een verduurzaming van de gebouwde omgeving, in lijn met de landelijke doelstellingen ten aanzien van CO2 emissie reductie, energiebesparing en gebruik van hernieuwbare energie.

Carrier, lid van de DHPA