Carrier op Building Holland

20-04-2018

Stonden we afgelopen februari op de VSK beurs met het thema: What’s on your mind?  Waarin alles in het teken stond van de uitdagingen van de bezoeker, stonden we  17, 18 en 19 april op de Building Holland beurs in de RAI Amsterdam met de omgedraaide vraag: What’s on our mind? . De vragen die we van klanten hebben ontvangen in aanloop naar VSK, hebben we gefilterd tot 7 hoofd topics: warmtepompen, smart cities, ecodesign, f-gassen, transitiepad, circulair en lage temperatuur verwarming. Deze onderwerpen waren zichtbaar op onze stand, maar zijn ook onderdeel van de presentaties op het TVVL podium geweest.

Wij kijken zeer tevreden terug op een succesvolle beurs en willen alle bezoeker bedanken voor hun komst naar onze stand.

Presentaties TVVL podium tijdens Building Holland
Ed van Kempen, Product Specialist:  Sprak het publiek toe over Ecodesign voor koelmachines en warmtepompen over onder meer de nieuwe regelgeving voor betere prestaties.
Bekijk de presentatie hier

Erik Trinthamer, Accountmanager Service & Parts, legde in zijn presentatie de focus op F-gassen. Hij ging uitgebreid in op het verduurzamen in de HFO techniek.
Bekijk de presentatie hier

Dick van Giezen, Managing Director, vertelde over de toekomstige Smart Cities en de plaats van de warmtepomp in deze ontwikkeling.
Bekijk de presentatie hier