Carrier op Vakbeurs Energie

17-08-2017

In oktober 2017 vindt de 13e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Deze beurs is een platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Met haar twee bijzondere innovaties sluit Carrier perfect aan bij het thema van deze beurs.

Tijdens de Energie beurs toont Carrier het Variable Water Flow systeem en hét koudemiddel HFO1234(ze). Het Variable Water Flow systeem betreft een klimaatsysteem waarbij water als warmtoverdragend medium wordt gebruikt. Door het waterdebiet aan te passen aan de behoefte, wordt energie bespaard. Een ander bijkomend voordeel van VWF is dat er 75% minder koudemiddel wordt gebruikt ten opzichte van een VRF koudemiddelsysteem.
 
HFO R1234ze(E) betreft een koudemiddel zonder effect op de ozonlaag en bijna nul invloed op de opwarming van de aarde. Dit koudemiddel behoort tot de PUREtecTM generatie koudemiddelen. Met de ontwikkeling van het HFO-R1234ze(E) is de eerste stap naar een duurzame en schone toekomst gezet.

Beurs: dinsdag 10 t/m donderdag 12 oktober 2017
Openingstijden: 10.00 - 17.00 uur
Standnr: 03.F046
 

Klik hier voor gratis voorregistratie van uw beursbezoek!