Nieuwe campagne Carrier Connect

27-03-2018

Carrier lanceert de nieuwe campagne voor Carrier Connect, hét slimme monitoringssysteem die uw klimaatsysteem 24/7 op afstand bewaakt. Carrier Connect is een modern en slim systeem dat perfect aansluit bij de digitale ontwikkelingen van deze tijd, maar voldoet ook aan die eisen die aan energiezuinigheid worden gesteld. Om deze reden is Carrier Connect, dat eind 2016 werd geintroduceerd, in een nieuw jasje gestoken.

De nieuwe campagne laat de twee C’s van Carrier Connect zien die omgedraaid een cirkel vormen. Deze cirkel laat een continue verbinding zien, die staat voor de continuiteit dankzij de  24/7 real-time bewaking van het klimaatsysteem.

Met de nieuwe slogan: ‘Besparen door inzicht. Zo doen wij dat.’ wordt verteld dat er dankzij de uitgebreide analyse van het klimaatsysteem eventuele afwijkingen en storingen voorkomen kunnen worden en daarmee kosten worden bespaard (energieverbruik, levensduur).

Deze nieuwe campagne loopt van maart tot en met mei 2018 en zullen via de diverse mediakanalen als vakbladen uit de installatiebranche, social media, nieuwsbrieven en via de website van Carrier gepromoot worden. Naast Nederland zal deze campagne ook internationaal actief worden ingezet in landen zoals België en Zweden.

 

Ga naar Carrier Connect