FAQ

Wat is The Coolest Candidate?
Een nieuw programma waarin je via een 3-daagse challenge bij Carrier strijdt met andere deelnemers om The Coolest te worden. Elke dag geeft presentator Jos je een uitdagende opdracht waarmee je punten kunt verdienen. Je gaat echt op pad met een Carrier collega. Hij/zij neemt je mee en laat je de diverse opdrachten uitvoeren, van service tot verkoop en marketing. De uitslag van elke ronde wordt aan het einde van de dag bekend gemaakt. Welke tactiek ga jij gebruiken om zo slim mogelijk punten te verdienen?

Wat kan ik winnen?
Als jij de beste bent en The Coolest Candidate wordt, dan win je niet alleen een Applewatch, maar krijg je ook een betaalde baan met opleiding!

Wie kan er meedoen?
Afgestudeerde MBO-ers die op zoek zijn naar een baan in Sales en daarbij nog willen doorleren.

Wanneer is het?
The Coolest Candidate wordt in de voorjaarsvakantie gestreden.
Van dinsdag 23 t/m donderdag 25 februari 2016, elke dag van 10.00 – 15.00 uur ga jíj de uitdaging aan.

Hoe kan ik meedoen?
Heel simpel. Stuur een korte videopitch waarin je jezelf presenteert als dé perfecte kandidaat. Via WeTransfer stuur je deze naar info@carrier.nl. Je krijgt bericht dat je bent genomineerd als mogelijke deelnemer in The Coolest Candidate. Als je bent geselecteerd sturen wij je zsm een bericht, nodigen wij je uit voor een intake met onze presentator Jos en krijg je alle ins en outs.
 
Waar is het?
Op het hoofdkantoor bij Carrier Airconditioning in Hazerswoude-Rijndijk (tussen Leiden en Alphen a/d Rijn),
Adres: Rijndijk 141, 2394 AG Hazerswoude-Rijndijk

Google maps het!

Hoe kun je ons volgen?
Twitter #TheCoolestCandidate 


Ja, ik wil winnen!