Service Maintenance Contract Development Engineer Belux

Carrier vacatures

De afdeling

Met een professioneel team Field Service Engineers en Field Supervisors in de buitendienst staat de afdeling Service & Parts garant voor betrouwbare service en onderhoud aan Carrier apparatuur bij onze klanten. In ons voortdurend streven naar maximale klanttevredenheid, is de Service & Parts afdeling een bepalende succesfactor.

De functie

Als Service Maintenance Contract Development Engineer BeLux ben je verantwoordelijk voor de verkoop van service en maintenance contracten op vooral Carrier apparatuur maar ook van fabricaten van derden. Je adviseert de klant omtrent de uitvoering van planmatig onderhoud en daarbij behorende onderhoudscontracten doorheen de hele BeLux regio.

Ben jij die enthousiaste, daadkrachtige relatiebouwer met technische affiniteit?

Huidige en toekomstige klanten zoals installateurs, maintenance partijen en eindgebruikers weet je voor onze dienstverlening te interesseren. Hierbij adviseer je over onze verschillende onderhoudsmodules en monitoring, waarbij je de toegevoegde waarde voor de klant nadrukkelijk over het voetlicht brengt. Je bent een team worker en waar nodig betrek je dan ook de expertise van je collega’s in het verkoopproces. Je verzorgt het totale offertetraject en draagt zorg voor het opstellen van de contracten. Je bent omzet- en marge verantwoordelijk en weet je op te stellen als een ervaren en –waar nodig- scherp onderhandelaar. Je voelt je uitgedaagd om een herkenbare bijdrage te leveren aan het succes van onze onderneming.

Vraag en aanbod

Je bent gedreven en enthousiast. Je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden. Je bent resultaatgericht zonder daarbij de lange termijn uit het oog te verliezen. Je bent perfect tweetalig FR/NL en beschikt minstens over een A1 diploma (bij voorkeur optie Klimatisatie) en je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring bij voorkeur in een technisch sales functie, ervaring in de HVAC branche is een pluspunt. Je bent woonachtig in België. Bij deze uitdagende en afwisselende baan hoort uiteraard een passend salaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens biedt Carrier jou uitstekende arbeidsvoorwaarden (bedrijfswagen, laptop, gsm, groeps- en hospitalisatieverzekering, etc...). Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Carrier ondersteunt je daarbij met een breed scala aan interne en externe opleidingen en trainingen.

Geïnteresseerd?

Mail dan je motivatie èn sollicitatie naar marieke.blok@utc.com