marketing stage

 

Ben je op zoek naar een diverse en uitdagende stage op het gebied van marketing? Kom dan stage lopen bij het marketingteam van Carrier Airconditioning!

Over de stage

Voor de afdeling Marketing is Carrier per direct op zoek naar een stagiair(e). Het betreft een meewerkstage voor 40 uur per week. De standplaats voor de stage is Utrecht.

Wat ga je doen?

Tijdens de stage zal je je zowel bezig houden met projecten als met dagelijkse werkzaamheden. Bij dagelijkse werkzaamheden kun je denken aan het managen van de intranet en social media content, het aanleveren van informatie voor reclamebureaus en het operationeel regelen van marketing events. Werkzaamheden ten behoeve van projecten bestaan bijvoorbeeld uit het begeleiden van videoproducties, het adviseren en opstarten van SEO/SEA en het ontwikkelen van een pers newsroom op de website. Uiteraard is er ook ruimte voor een stageopdracht vanuit school.

Over de organisatie

Carrier Airconditioning maakt deel uit van de Amerikaanse Carrier Corporation. De totale Carrier Corporation is actief in onder andere de volgende branches: 

- Airconditioning
- Luchtbehandelingscentrales
- Bedrijfskoeling
- Horecakoeling

Carrier Corporation behoort tot het moederconcern United Technologies Corporation. Andere dochters van UTC zijn Otis Elevator, Pratt & Whitney, Hamilton Sundstrand, UTC Power en UTC Fire & Security. Alle dochterondernemingen zijn markleiders op hun gebied. 

Wat biedt Carrier jou?

- Een stage waarin je veel kunt leren
- Ruimte voor een stageopdracht vanuit school
- Meewerken in een topteam
- Een stagevergoeding van €250,- per maand
- Indien je geen studentenreisproduct hebt, een passende reiskostenvergoeding

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Meta La Gro-Coenen, Marketing Manager, bereikbaar op 06-83 62 76 30. Of solliciteer direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar meta.lagro-coenen@utc.com