Lucht/water warmtepompen - hydrauliek

Trainingsdata voor het najaar 2017 en voorjaar 2018:- donderdag 2 november 2017
- donderdag 7 december 2017
- donderdag 8 maart 2018
- donderdag 5 april 2018 

Aanmelden training

Informatie over de training: 

Om aan de huidige klimaatdoelstellingen te voldoen zal steeds energiezuiniger gebouwd moeten worden. Je kunt hierbij niet meer om het gebruik van warmtepompen heen. Het toepassen van een warmtepomp is rendabel als deze op de juiste wijze wordt ingezet. Om u hierbij behulpzaam te zijn verzorgt Carrier twee trainingen: één specifiek over de toepassing van lucht/water warmtepompen en één over water/water warmtepompen. Beide trainingen richten zich met name op de utiliteit.

Luchtgekoelde warmtepompen worden steeds vaker toegepast en bieden vele mogelijkheden met betrekking tot koeling en verwarming van bijvoorbeeld kantoren, zorgcentra, hotels en overheidsgebouwen. Het inpassen van een lucht/water warmtepomp in een systeem is relatief eenvoudig, echter zijn er vanaf het ontwerp van het systeem wel wat aandachtspunten voor een optimale werking waarop tijdens deze training wordt ingegaan.

Tijdens de training wordt onder meer aandacht gegeven aan:
-        De werking van een lucht/water warmtepomp
-        Trias Energetica en BENG
-        Ecodesign
-        Waarom is een warmtepomp een rendabele oplossing?
-        Hydraulische inpassing
-        Subsidies (EIA, ISDE, …)

Bestemd voor:
Ontwerpers, projectleiders en servicetechnici. Maximaal 16 deelnemers per training.

Tijden
De training vindt steeds van 8.30 uur tot 13.00 uur plaats in ons trainingscentrum in Utrecht. Na de training kunt u kosteloos gebruik maken van de lunch in ons bedrijfsrestaurant.